CrossFit-människor!

 

 

 

Vi är en annorlunda ras. Vi blir uppspelta av saker som de flesta andra normala människor undviker. Tanken på att ligga på rygg, helt utslagna efter ett pass är ganska lockande för oss. Vi strävar efter att prestera, handskas med smärtan och hittar glädjen i de små segrarna, 2 kg till, 2 sekunder snabbare, några centimeter högre. Detta är milstenarna vi jagar och lever för. Det är anledningen att vi kommer till boxen dag efter dag och gör det vi gör.

Vi älskar utmaningen.

Community 3

Vi är också ganska fåniga, vi har konstiga skor och löjliga strumpor. Vi försöker förklara för familj och vänner varför hakan alltid är uppskrapad, varför vi saknar lite skinn i händerna och varför vi har så svårt att gå nerför trapporna vissa dagar samtidigt som vi försöker övertala dem att komma och prova CrossFit. Vi har en typ av sekt-mentalitet. (Prova att sätta två av oss i samma rum och få oss att prata om något annat än CrossFit, det kommer inte att funka 😉

Vi hurrar när nån får sina första valkar eller sliter sönder skinnet i händerna för första gången och det händer till och med att vi tar kort på det. Vi gratulerar att någon har tagit ut sig så pass att han nästan kräks efter passet och det känns inte alls konstigt för oss..

Men mest av allt så är vi en Community! Vi lider tillsammans och vi lyckas tillsammans. Vi peppar och hejar på varandra. Vi hjälper varandra genom den sista burpeen eller det sista lyftet och vi uppnår saker som vi aldrig trodde var möjliga. Både inuti boxen och utanför så är vi en familj. Vi kommer från olika förutsättningar och har hittat en gemensam grund.

VI ÄR CROSSFIT!

hämta (2)

Comments

  1. Joanna says

    Det absolut roligaste som har hänt i livet! Fullständigt förälskad i träningen och människorna!!

  2. Lennie Edman says

    såå bra sagt, ståpäls över heela kroppen!! I love it.. 3,2,1, HELL YES!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *