Känslor inför WODEN :)

 

 

 

RÄDSLA OCH SKRÄCK: Så som man känner när dagens WOD kommer upp. Ofta tänker man på woden upp till 8 timmar innan det är dags att genomföra den, vilket resulterar i att man inte kan fokusera på NÅGOT annat ICKE-CROSSFIT-relaterat..

94857135873342097_HZE7soDX_b

ACCEPTERANDE: När man väl kommer till boxen känns det bättre. Där finns tillräckligt med folk som kan peppa och stötta och ge dig det självförtroende som behövs för att komma igenom woden. Du kanske till och med börjar bygga upp falska förhoppningar om att det inte kommer att bli så jobbigt..

318508_435538949851150_957136285_n

SMÄRTA OCH LIDANDE: Den här fasen kommer under woden. Du oroar dig för att svimma, kräkas eller dö. Du gör grimaser som till och med skulle kunna skrämma små barn. Betalar jag verkligen för det här??? Vad är det för fel på mig??? Du intygar dig själv att du kommer att bli mer vältränad och må mycket bättre etc etc när du skrapar upp hakan med skivstången och använder huvudet för att stötta upp den på den sista snatchen..

Pass-out-note-my-time

TOTAL UPPRYMDHET: Direkt efter de där ca 6-20 minutrarna av syreförlust och extrem muskelnedbrytning känns det helt euforiskt! Det kan inte förklaras om man inte har upplevt det själv.. Även om du var den absolut sista att avsluta woden så är du fortfarande förjäkla cool som tog dig igenom levande!!! Du gav allt du hade och det är något att verkligen vara stolt över oavsett hur ont det gjorde eller hur lång tid det tog!!

30981763

UPPHETSNING: Det här är stadiet när du lämnar boxen och pratar med din partner, dina vänner, din hund och främlingar i mataffären om hur bra CrossFit är. Du återger varenda jobbig minut av träningen med sådan entusiasm att folk börjar tro att du tappat fattningen helt. ”Om det var så jobbigt?? Varför är du så glad??” Det är ok 😉 De förstår bara inte hur det känns 🙂 Och här börjar du se fram emot nästa utmaning – muscle-ups, PR i lyft, strikta handstående armhävningar – möjligheterna är oändliga!!! Du riktigt längtar till nästa träning…ända tills dagens wod postas… och allt börjar om igen :))))

 

 

Nä, så farligt är det väl inte 😉 Kom och prova! Bilda dig en egen uppfattning 🙂 Välkommen till CrossFit Mjölby!

 

Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *