BLOGG, Info från CF Mjölby

Prova på Ruffie med Usama Aziz och Musse Hasselvall!!!

 

 

 

WOOOOHOOOO!!!! Tisdagen den 12 februari kan CrossFit Mjölby i samarbete med Holistic erbjuda er medlemmar att komma och prova på Ruffie!! Vi har äran att få besök av Musse Hasselvall och Usama Aziz i boxen.

MusseUsama

Musse och Usama skapade Ruffietraining med influenser från kampsport och brottning. Sparringövningar förenklades för att man helt utan förkunskap ska kunna medverka på ett pass. I en kombination av par- kamp- och individuella fysövningar är det ett innovativt träningskoncept som ger funktionell styrka, kondition, koordination och balans.

Läs mer om Ruffie här: www.ruffietraining.com

eller kolla in den här filmen

Kl 16.30 smäller det alltså.. Missa inte att boka upp er på detta superroliga träningspass. Men skynda, skynda! Det är begränsat antal platser och först till kvarn gäller 🙂

Uppmärksamma alltså schemaändringen denna dag!!!!

Schema ser alltså ut som följande:

16:30-17:45 RUFFIE

17:45-18:45 CrossFit