Möt våra medlemmar

Möt våra medlemmar!!

 

 

 

Nu ska ni får träffa en riktigt tuff tjej! En tjej med det tjockaste pannben jag vet.. Möt Mia!

” Mia heter jag och är 38 år. Jag bor i Mjölby och jobbar som lärare på Blåklintskolan. Jag har utövat en rad olika sporter i mitt liv, kort sagt har jag nog hållit på med alla sporter utom golf 😉 Jag älskar bollsporter; fotboll. innebandy, volleyboll, pingis, tennis…you name it.. Lagsporter är ju himla trevligt tycker jag och CrossFit är så nära en lagsport man kan komma fast den utövas individuellt.. Åter till det senare..

 

Träning är en del av mitt liv och har alltid varit. Efter alla bollsporter har jag jobbat som instruktör inom olika gruppträningsformer såsom spinning, pump och step.

 

Hur kom jag då i kontakt med CrossFit? Min sambo (Dalle.. han som är som en iller i räcket.. /Lisa) började med sporten och det blev mycket CrossFit-prat hemma. Till en början var jag ganska skeptisk då jag fått uppfattningen att vissa pass endast varade i 10 minuter. Hur kan man bli trött på 10 minuter och vad ger det liksom? Jag var ju van vid att hålla på i MINST en timma! Men efter övertalning från olika håll (vänner och sambo) så provade jag på det där CrossFit… FY!!!! Vilken tuff med ROLIG träningsform!! Jag gillar uttrycket ”den bästa träningen är den som blir av” – visst.. Men jag gillar också att få ta i och jobba med hela kroppen.. Jag gillar CrossFit-upplägget då du får både styrka, rörlighet och konditionsträning i ett och samma pass. Du har en välutbildad och licencierad coach som vägleder, instruerar och pushar dig genom hela passet. Med coachens hjälp får man också individanpassad träning då han/hon anpassar passet efter kundens förutsättningar. Efter att ha mjukat upp kroppen och gjort en del styrkeövningar avslutas passet med en wod (workout of the day), längden på dessa kan variera beroende på övningar och jag lovar att 10 minuter kan vara jäkligt tufft men ack så roligt!! 😉

 

mia till bloggen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En del av CrossFiten är också gemenskapen som finns bland alla trevliga medlemmar. Underbara människor som hjälps åt, pushar och hejar fram varandra samt gläds åt andras framgångar, mål och utveckling. Det är här lagsporten kommer in! Som sagt det är en sport som är tuff om du vill att den ska vara tuff och det vill jag. Jag har en lång rad med mål som jag vill uppnå och det kommer jag att göra med hjälp av coachen och alla underbara medlemmar! ”

 

Nä, vi tvivlar inte ett ögonblick på att den här bruttan kommer att nå sina mål! Det där pannbenet vi nämnde förut.. Att ge upp finns inte i Mia´s vokabulär.. Hon sliter och kämpar och krigar till händerna är blodiga och det är blåmärken överallt! Dessutom hinner hon med att heja och peppa alla andra under tiden med. Och hon är snygg som få! Även efter woden (orättvist!!)  Helt enkelt en härlig fläkt i boxen! Hon tar dessutom alla chanser till extra träning då hon snart innehar boxrekordet i straffburpees för kvarglömda saker 😉 Vi gillar inställningen! 😉

 

Stay tuned for more fantastic members soon!!

 

/Lisa