Möt våra medlemmar

Möt våra medlemmar!!!

Nu ska ni få lära känna David aka Brutus aka Zeke.. Kärt barn har många namn liksom 🙂 Det här är killen som ser ganska tuff ut med har ett stort hjärta och en god portion sjuk humor!

”Jag heter David Rickardsson och är 36 år.
Arbetar sedan 10 år tillbaka som processoperatör på Svenska Foder samt arbetar även som vice värd och ordförande i bostadsrättsföreningen där jag bor.

Började styrketräna som tolvåring och tränade rätt hårt i 8 år. När jag var 20 råkade jag ut för en alvarlig olycka där levern nästan klövs på mitten. Höll på att dö och var tvungen att opereras 2 gånger. Gick ner 10 kg muskler på kuppen och sen dess har jag knappt sett åt en skivstång.
Tränade ingenting på 4-5 år och formen var minst sagt dålig.

Började köra motocross för jag tyckte det var rolig motion. Köpte även en supermotard och helt plötsligt var jag med och tävlade. Var aldrig någon talang men genom jämn och stabil körning placerade jag mig alltid rätt bra i resultatlistorna.

Efter det blev det kampsport några år och det var under rehab efter en knäskada som jag kom i kontakt med crossfit. Började träna i Linköping juni 2012.

Första Woden jag körde var ”Whitten” 22 st svingar (24 kg), 22 st box hopp (60 cm), 400 m löpning, 22 st burpees, 22 st wall balls (9kg) och 5 varv av allt det där. Coachen tyckte jag skulle skala till 3 varv men jag tänkte skala vad är det för skit? Vi kom till sist överens om att jag iaf skulle skala ner till 20 kg svingar då jag aldrig svingat förut och 50 cm låda då jag fortfarande hade lite ont i mitt knä. 50 minuter senare låg jag som en våt fläck på golvet och insåg att såhär trött har jag aldrig varit tidigare, det här måste jag göra igen och på den vägen är det…

Tyvärr har jag haft mycket problem med gamla skador och sjukdom senaste året och har jag inte kunnat träna som jag vill på 10 månader(!) men nu känns det skapligt igen och då kör vi självklart järnet!!!
(Brutus Vera är latin och betyder ungefär ”Brutal men mjuk” 😉 )”

Alltså den här killen!! Har aldrig skrattat så mycket som när han var självutnämnd coach till vårt lag i den prestigefyllda mångkampen mot Borensbergs atletklubb!! En sån inlevelse och ett sånt peppande har nog aldrig tidigare skådats i boxen 😉 Han genomför sina woder med lika stor inlevelse och vi är glada att han är tillbaka från efter alla sjukdomar! Du förgyller vår tillvaro i boxen David, Brutus, Zeke 🙂

20131124-141045.jpg

20131124-141058.jpg

20131124-141108.jpg