Möt våra medlemmar

Möt våra medlemmar!!

Dags igen då 🙂

Nu ska ni få träffa Christoffer. En tuff snickare som dessutom till vissas (läs Manges) stora glädje håller på FBK!

Här är Christoffers presentation av sig själv:

”Det är jag som är Christoffer, en 40 år ung Skänningebo. Född och uppvuxen i Skåne, konverterade till östgöte som 13-åring. I hushållet ingår fru, två barn (Engla 5 o Vigor 6,5), hund, två katter. Det finns även 3 hästar vilka jag ägnar så mycket tid som krävs för husfridens skull.
Jag driver som 1 av 3 delägare Utsiktsbyggarna AB, en byggfirma med 15 snickare som har fokus på större fönsterbyten i främst Stockholm och Västergötland samt nybyggnation av villor och lantbruksbyggnader.

Jag har aldrig tränat för träningens skull utan lirat fotboll och innebandy mest för den sociala samvaron. Eftersom jag är begåvad med 2 träben som dessutom är trekantiga blev fotbollskarriären därefter och jag lade skorna på hyllan vid 24 års ålder. Innebandyn började jag med i högstadiet och har spelat korp-innebandy i 20 år. När sen barnen kom fick jag för mig att ”jag inte har tid” och slutade helt med träning under 3 år.

För drygt 2 år sen insåg jag att jag måste börja röra på om jag ska må bra och leva länge. Ett stressigt jobb och stor kärlek till mat gör att man växer på ställen man inte vill. Dessutom började jag få ont i ryggen och orkade inte göra saker med barnen.
Då började jag spela innebandy 1 gång i veckan och gick och köpte mig ett gymkort. Det var nog det dyraste gymkort man kan ha eftersom jag lyckades kräla ner till gymmet 6 gånger på 1,5 år. Det krävdes inte mycket för att jag skulle ”hoppa över” träningen.

Eftersom jag delar fikarum med Andreas ”Dalle” Dahlin så började vi prata träning på fikarasterna under förra hösten. Dalle snackade om squats, burpees och en massa annan grekiska som lät fruktansvärt jobbigt och jag tänkte som många andra att jag måste väl träna upp mig först innan jag vågar prova. Men efter lite tjat och pep från Dalle så bestämde jag mig för att testa. OCH NU ÄR JAG FAST!!
Crossfit är utan tvekan den ultimata träningsformen för mig. Tack vare den härliga stämningen och suveräna coacher pressar man sig själv det där lilla extra. När man är helt slut och inte orkar ta ett steg till hör man sitt namn ropas och så kör man 20 reps till.
Nu har jag kört i ett år och jag har inte längre ont i ryggen och energin att leka med barnen kommer tillbaka mer och mer.
Jag vill främst tacka Dalle för hans ihärdiga tjat och alla coacher för ert suveräna engagemang. Tackar även övriga sektmedlemmar för den härliga stämningen och allt pep ni levererar varje pass.
Vi ses i Boxen!!!”

Alltså den här killen! Vilka framsteg.. Precis häromdagen så gjorde han sin första strikta HSPU. Självklart plingade det till i PR-klockan som sig bör och direkt efter det går han fram till väggen och gör ett gäng till!! Skapligt starkt! Han gjorde dom dessutom snyggt, lätt och med ett leende. Det gillar vi!! Vi gillar Christoffer helt enkelt 😉

20131210-215007.jpg