Möt våra medlemmar

Möt våra medlemmar!!!

Alldeles föööör länge sen nu!! Men här ska ni få lära känna en underbar och skittuff brutta 🙂
En tjej som utvecklats nåt så in i… fort!
Så här skriver hon själv om CrossFit:

” Carina heter jag, är 25 år och uppvuxen i Skänninge men bor nu i Mjölby. Jobbar som de flesta i denna lilla stad på BT. Jag har alltid varit en aktiv tjej och har under mitt liv testat en hel del sporter, stått flera år i handbollsmålet och varit en riktig periodare i gymmet.

Min första kontakt med crossfit kom genom (chockerande nog) min syster som genom hela vår uppväxt varit en riktig sporthatare och träna är har bara varit ett nödvändigt ont. När hon började prata om en träningsform som hon ÄLSKADE var jag bara tvungen att testa det! Där kan man tala om kärlek vid första ögonkastet och jag har i princip bosatt mig i boxen från första dagen.
Jag älskar energin, gemenskapen, träningsformen, känslan och att se sin egen och andras utveckling. Från första dagen i den så kallade sekten har jag känt hemma, alla hälsar, hejar, och motiverar. För sex månader sen visste jag inget om olympiska lyft, att göra en pull-up kändes omöjligt och konditionen var väl allt annat än bra. Idag är jag med i tävlingsgruppen (chockad över det jag med) älskar att hänga i räcket och göra pull-ups, och toes-to-bar. Olympiska lyft är en underbar konst som alltid kan förbättras och en annan självklar favorit är definitivt burpees.

För mig passar blandning mellan styrkan, tekniken och tempot perfekt. Älskar känslan när man går hem och känner att man verkligen har pressat sig. Detta tillsammans med klockren coachning och pepp från alla gör att man kommer tillbaka dag efter dag. En av de aspekter jag finner mest intressant är att jag och min syster alltid tränat på helt olika sätt, jag vill ha pushen, press på mig att inte sluta och att jag alltid kan prestera lite till. Min syster å andra sidan vill inte ha samma press och vill gärna att det kan få ta sin tid och det ska vara mer på hennes villkor. Trots dessa olikheter passar crossfit klockrent får oss båda! Nu ser jag fram emot att få fortsätta utvecklas och snart komma ut på tävlingsarenan. Hoppas vi ses! ”

Carina är en härlig tjej med ett stort leende och en underbar förmåga att peppa och lyfta oss andra!! Lägg namnet på minnet för hon kommer att bli grym! !

20140608-201528-72928705.jpg

20140608-201528-72928502.jpg