Möt våra medlemmar

Mör våra medlemmar!!

Nu ska ni få lära känna Karin!

Here she is:

”Hejsan! Jag heter Karin och är 23 år.Uppvuxen i Västra Harg, men bor numera i Mjölby och är studerande. När jag var yngre så började jag på fotbollsplanen, men gick sedan vidare till ridning. När intresset för ridning dalade började jag dansa en hel del, något som jag fortsatt med fram tills idag dock inte lika frekvent..

Många av mina vänner har nog sett mig som en sportig tjej, men efter att ha fått jobb i en spelbutik började jag utveckla ett spelintresse. Dataspelen blev hög prio och jag började bli en soffpotatis 😉

Det var nog för ca 2 år sedan som jag började gå på gym och blev intresserad av styrketräning. Det höll i ett tag tills jag skadade benet och när jag kom tillbaka hade jag tappat motivationen. Omkring den tiden började en vän till mig tjata rätt mycket om en ny träningsform som hon hade börjat med som hette CrossFit. Utan att veta så mycket om det följde jag med på en prova-på dag. Efter prova-på dagen tog det några månader men till slut hade jag ett medlemskap uppe i boxen.

Något som jag älskar med CrossFit är variationen! Jag kände ofta att gymträningen blev tråkig och rätt likartad. Så när det kommer till woder med massa olika övningar drar jag direkt på smilbanden, sånt tycker jag är roligt! Uppe på CrossFiten träffar man alltid trevligt folk som är glada och peppar varandra. Det känns aldrig jobbigt att gå till träningen längre.

Två övningar som jag gillar mycket är pullups och marklyft. Trots att pullupsen inte sitter så bra (än) och att mina händer ofta går sönder så är det roligt att hänga i räcket! Marklyft har blivit en favorit, vet inte riktigt varför egentligen. Förr var det lite läskigt att lyfta tungt, men spärren har väl börjat släppa 🙂

När jag började träna så var det väl främst för utseendet, men sen när jag började med CrossFiten så märkte jag mer och mer hur härligt det var att känna sig starkare och att köra skiten ur kroppen, hahaha! Så nu har jag typ spolat måttbandet och börjat lägga fokus på prestation!”

Karin är en riktig pärla, med nära till skratt och hon har alltid ett peppande ord till övers! Hon är dessutom grym på att klättra runt riggen har vi sett 😉

DSC_7226