Möt våra medlemmar

Möt våra medlemmar!!

ÄNTLIGEN!!!
Har tjatat mig blå, men nu ska ni äntligen få lära känna några fler av våra medlemmar 😉

Först ut är Larre!

Henric ”Larre” Larsson 41År
Jag har tränat hela mitt liv. Som 15åring spelade jag bandy i div1 Och var med i allsvenskt kval.
Samtidigt spelade jag innebandy som senare tog överhanden i mitt liv. 9år tillbringades i Allsvenskan i Linköping o Tranås, sen flyttade jag hem till Mjölby och fortsatte karriären (still going strong)
Mange var hos mig för ett år sedan och frågade om jag inte skulle prova CrossFit?
Jag tänkte jag provar..
Vi körde woden Cindy en söndageftermiddag för snart ett år sen.
Jag minns att jag körde 11varv med gummiband, kommer hem nöjd…
Dagen efter TRÄNINGSVÄRK DELUXE!! Då föll jag för CrossFit 🙂
Jag kör CrossFit på lunchen 3ggr i veckan (Jobbet tillåter ej mer)
Tycker det är en bra träningsform för alla och man märker att man blir smidigare o starkare för varje pass.
Provade Cindy förra veckan och gjorde 16varv utan gummiband så visst ger det resultat.
Min favoritwod: Chelsea
Målet med min träning: Att bli rörligare och starkare!
Samtalsämnet varje Lunchpass: Hur stel Larre är men det bjuder jag på!! 🙂

Henric = killen med pannben! Ju grisigare wod desto lyckligare ansiktsuttryck på honom! När alla andra vill lägga sig i fosterställning i en svettpöl fortsätter han som en maskin 🙂 Galet imponerande och ett härligt tillskott på lunchpassen!

(null)