Möt våra medlemmar

Möt våra medlemmar!!

IMG_9409-2.JPGNu ska ni få bekanta er med en av våra nyare medlemmar, Viktor Jonsson. Han är 23 år, bonde och studerande.
 
Såhär skriver Viktor själv: 

Jag har tränat sedan i november efter att ha blivit indragen av en syster till att springa Toughest i Umeå i maj iår. Tänkte gå in för det ganska ordentligt så kollade vilken träningsform som skulle passa och hamnade på ett lördagspass med Thomas med en 20 minuter lång amrap med situps,KBS och boxjumps. 

 
Jag har aldrig varit så slut som efter det.Men av någon anledning fastnade jag då och tycker det är askul att blir trött. 
 
Favoritwod har jag ingen men tycker det är lite kul med roddmaskin (tokfrans!! /Lisa’s anm.) efter att ha fått beröm för att jag ror bra ett par gånger 🙂 
Generellt gillar jag mer flås än styrkeövningar. 
Träningsbakgrunden är fotbollspelande på låg nivå samt ett relativt aktivt jobb som bonde. Är man uppvuxen på djurgård så har man rört lite på sig :). 
Har alltid tyckt det varit kul att träna men har inte gjort något aktivt efter att ha lagt av med fotbollen för ett par år sedan. Genomgick nyligen introkursen på CrossFit Mjölby för att lära mig lite mer om grunderna inom CF.
 
Viktor är en kille som utvecklats en massa på väldigt kort tid! Att han nästan alltid ler och är supertrevlig gör ju inte saken sämre! En perfekt sekt-medlem med andra ord 😉 
Toughest kommer att bli plätt-lätt!! Hela CrossFit Mjölby hejar på dig Viktor!!