Möt våra medlemmar

Möt våra medlemmar!!

IMG_9699.JPGKul! Berättelserna om er börjar rulla in.. I like it a lot!

Nu ska ni få lära känna en cool katt med det eminenta namnet Lisa 😉
Såhär skriver hon:
”Jag är 24 år och uppvuxen på landet så jag är inte rädd för att få skit under naglarna. Läser till förskollärare, vilket kan vara en förklaring till att jag är borta från boxen ibland 😉 Har aldrig varit intresserad av träning förrän jag träffade min sambo, Robin. Inte ens då blev jag intresserad men vad gör man inte för att impa på nya killen? 😉

Sommaren 2010 var jag med om en rätt allvarlig bilolycka. Jag låg nedsövd i 6 dygn, bröt vänster överarm och fotled, höger handled och bröstbenet. Min syn och balans är mycket sämre än innan olyckan. Detta bidrar till att jag har lätt för att tvivla på mig själv när det kommer till vissa övningar (box jumps är skitläskigt!). Även ömma armbågar, handleder och knän gör att jag inte alltid kan göra alla övningar korrekt.

Jag ser ändå crossfit:en som en kick-ass sjukgymnastik och jag känner redan efter bara några månader att det hänt mycket med min kropp, både med styrka och koordination (uthålligheten och konditionen är det lite värre med).

Sjukt härlig stämning i boxen med bra sammanhållning. Ni är som min andra  familj! :)”

Fina Lisa!! Super-brutta som trots balansproblem gör headstands like a baws! Bangar inte på nån utmaning vi kastat till henne hittills och är enligt rykten en fena på beach-volleyboll! Ett superhärligt tillskott i vår sekt-familj! 😉