BLOGG, Info från CF Mjölby

Workshop i Oly-lyft!!

Gomorron!Söndag den 15:e maj kl 16 kommer vi gästas av Tova Cederholm.

Hon kommer hålla en workshop i olympiska lyft dvs ryck och stöt.
Hon kommer att förevisa övningar och förklara varför hon väljer just dessa och vilka mål vi har. Hon kommer även bryta ner lyftet till delmoment för att göra hela lyftet tydligare och visa hur själva ”resan” är.

 
Tova går på Falugymnasiet med inriktning tyngdlyftning och tränar dagligen för coachen Olavi Blomfjord. Hon har tränat tyngdlyftning i 2 år och tävlat i över 1 år med meriter som DM-mästare junior, SM-mästare junior i stöt samt att hon kvalat in till senior-SM redan första tävlingsåret.
Vårt ordinarie olypass kommer utgå denna söndag och istället kan de som är intresserade boka sig till denna workshop ☺️ 
Det finns 20 platser och kostnaden är endast 150:-/person (betalas kontant på plats!) 

Platserna bokas i bokningssystemet som vanligt.
Varmt välkomna!!