BLOGG, Info från CF Mjölby

Höstinfo!

Hej!

Dags för lite info till er igen inför hösten!

 

I och med att vi har bytt bokningssystem kommer vi att inför varje pass ha upprop på er.. Det är för att komma åt och se så vi inte har massa no-show-ups för er skull! Det är ju jättetråkigt nu när det är så många som vill ha plats. Detta innebär också självklart att ert medlemskap och era bokningar är personliga så ni kan inte boka i någon annans namn och gå på passet (barn eller sambo eller liknande)

För att vi ska kunna få ut rättvisande statistik, kunna upprätthålla en hög kvalitet på passen samt följa rättvisetänket i kösystemet innebär det här också att vi inte kommer tillåta att man bara ”hoppar med” på passen. För att träna ska man vara bokad! För vår del faller kösystemet om man på chans åker upp och smiter med på passet och det är ju inte schysst mot andra medlemmar som köat. Annars finns lilla boxen öppen för open gym och där är ni varmt välkomna under boxens ordinarie öppettider! Där finns även förslag på woder man kan köra om man känner att fantasin tryter J

 

Från och med v 41 kommer Elaine att finnas i boxen även större delen av tisdagen och vi utökar således möjligheten för open gym samt att vi sätter in stående morgonpass och lunchpass på tisdagar. Vi kommer även att ändra lite på 17.30 passet på tisdagar då vi har många nya ansikten i boxen just nu. Det kommer vara ett mer basinriktat pass där vi jobbar på de grundläggande rörelserna lite mer. Självklart avslutas även detta pass med en flåsdel! Enklare rörelser är inte lika med lättare träning – tvärt om ibland faktiskt 😉 Torsdagar 17.00 kommer fokuset att vara skivstång och då kommer ni få hjälp med att hitta rätt positioner och rörelser. Även här avslutar vi med flås såklart!

 

Det har pratats lite om hur vi coachar. Vi har alla en mängd olika utbildningar med oss i bagaget, utbildningar som ibland skiljer sig lite i sitt fokus. Vi är även alla olika personer och lär ut på olika sätt. Därför kan ni få höra en sak på ett sätt av en coach och på ett annat sätt av en annan coach. Syftet är i slutändan att vi vill komma fram till samma resultat men vi kanske angriper på olika sätt. Det betyder inte att den ena coachen har fel och den andra har rätt – vi har bara olika ögon att se med så passa på att nytta oss fullt ut! Det är det vi är till för!

 

Man får självklart låna material mellan boxarna om det skulle behövas MEN man ser till att det man lånar kommer tillbaka dit man tog det ifrån!

 

Sen när det gäller barn i boxen… Vi kan inte nog påpeka att barn i boxen MÅSTE följa samma regler som alla andra! Det är av säkerhetsskäl!!! Det är inte ok att springa omkring på mattan när passen är igång, det är inte ok att leka med roddarna även fast dom inte används under passen, det är inte ok att hänga i repen eller skiergsen, det är inte ok att ha lilla boxen som lekplats medan föräldrarna tränar i stora boxen.. Ja, ni förstår nog! Det är inte för vår skull vi påpekar det här utan för era barns skull! Det är så oerhört lätt att dom skadar sig och det vill vi absolut inte!! Det finns en soffa där de kan sitta och det finns ett barnrum där de kan vara. Och på tal om barnrummet… När man har nyttjat det så hjälps vi åt att städa efter oss va??

Den 28/10 är det självskyddskurs i boxen och då är lilla boxen stängd för egenträning mellan 9-17. Passa på att gå på den här kursen och/eller föreläsningen kvällen innan! Det är mycket matnyttigt man får med sig därifrån!!!

Tillslut vill vi passa på att önska er en härlig träningshöst!! Det här kommer att bli super!!

Stay strong!!

Coacher och ägare, CrossFit Mjölby