Erika Wikström

Jag fastande för CF någon gång 2010. Tränade tillsammans med några av de blivande coacherna och de bildade ägarna nere i en källare. Där vi försökte att lära oss om CF och dess rörelser från Youtube 🙂

Hösten 2011 tävlade jag Ella och Anders tillsammans med en kille till i Crossfit SM, ja det fick faktiskt heta SM då! Tävligen var i Stockholm och vi kom dit lite lätt nervösa i våra gymhandskar och viste inte riktigt vad som väntade. Vi kom inte sist men det var väl inte mer än så, jag mins hur fascinerade vi var över att se hur de andra kunde kippa T2B, det hade vi aldrig sett förut 🙂 . Sedan var jag ifrån CF under några år och körde mest traditionell gymträning och X-fit. Hittade till boxen hösten 2016 och blev fast, nu är den mitt andra hem. Jag älskar allt som har med skivstång att göra, men även där finns väl undantag man vill ju liksom inte göra för många thrusters.

Min hatövning måste bli löpning, förstår inte dem som njuter av det 🙂 , sen att jag suger på gymnastik är väl ingen nyhet men försöker att öva upp mig, så om 100 år kanske jag är den där gymnastninjan jag drömmer om.

Meriter/utbildning:

  • Höll i pumppass, bodytoningpass och X-fit under min gymperiod.
  • Lyftarutbildning med Andreas Byfeldt 2018.