Thomas Muhrman

Owner – Crossfit Mjölby

Jag har alltid haft något att träna. I tidiga år och fram till 25års ålder så spelade jag fotboll. Efter det kom jag in på styrketräning i olika former och olika träningsställen. Ett stort intresse var att terrorisera vägarna på en sportmotorcykel under den senare tiden i samband med gymträningen. En period så var jag instruktör på Träningstudion där jag även tränade innan vi startade Crossfit Mjölby. Jag blev tillsammans med Ella introducerad i Crossfit 2009 då en vän börjat med denna träningsform. Efter det växte det fram och vi tillslut startade Crossfit Mjölby med våra vänner och kollegor Lisa och Magnus. I dag så coachar jag på CF-Mjölby och har ansvar för lokalen och utrustningen vi har.

Favorit-wod / övning och hat-wod  / övning:

Jag gillar att jobba med skivstången och tycker det är ett skönt sätt att träna på. Men om hopprepet kommer fram då gömmer jag mig. Dubble unders är inte gjort för mig J.

 

Utbildningar / meriter:

Jag har en säsong som lagledare i fotboll i väskan. Efter det så har jag gått CrossFit Level 1 och en bunt med Tyngdlyftningsutbildningar och även styrkelyftutbildningar.