Seniorer

Bara för att man blir gammal betyder inte det att man ska sluta träna – tvärt om! Många studier visar på att fysisk aktivitet har positiva hälsoeffekter även högt upp i åldrarna. Förbättrat allmäntillstånd, förbättrat blodtryck, förebyggande av hjärt-kärlsjukdomar, ökad styrka, stärkt immunförsvar samt ökad energi, livslust och motivation är några av de många hälsofördelar som kommer med träning.

Att få må bra länge i livet, inte ha smärtor eller komma tillrätta med sina smärtor, att ha energi och styrka att kunna leka med sina barnbarn eller bara kunna sätta sig på golvet och resa sig upp igen på ett säkert och smidigt sätt – det är mål som är värdefulla för många av oss! CrossFit går att anpassa till allas individuella förutsättningar och alla tränar på sin egen nivå mot sina egna mål.

Under våra seniorpass fokuserar vi mycket på rörlighet, balans och styrka – alla dom där bitarna man behöver för att kunna uppfylla de där målen. Lägg därtill chansen att träffa nya vänner och finna en gemenskap, något som är nog så viktigt i alla åldrar!