Strong kids och TEENS

Visst vore det bra om man kunde skydda sina barn mot alla motgångar som livet ger dem? Men det kan vi tyvärr inte.

Vi kan däremot bygga dem starka, hjälpa dem att utveckla självförtroende, ge dem en gemenskap, lära dem samarbeta och inte minst väcka en livslång kärlek till rörelse!

Styrketräning för barn och ungdomar är omdebatterat många gånger om!

När ditt barn springer stöter det på en motreaktionskraft från marken som motsvarar många gånger mer än kroppsvikten. När ditt barn hoppas från ett träd eller en klätterställning är dessa krafter ännu högre och ditt barn landar förmodligen i en mer oförutseddbar omgivning. När ditt barn bär på en väska full av skolböcker så lyfter hen faktiskt vikt från marken – helt utan coachning.

Att göra en knäböj eller ett marklyft med en kettlebell eller en skivstång kommer inte att hindra ditt barns tillväxt! Framförallt inte när det sker under överinseende av en utbildad coach som kan kontrollera rörelsemönster och rätta till eventuella brister i utförande.

Lägg till att det görs i en tillåtande miljö, i små grupper och med en lekfull approach till träningen så kommer ditt barn förhoppningsvis ha hittat en rörelseglädje och en rörelserikedom som hänger i resten av livet och som dessutom har positiv påverkan på övriga sporter ditt barn utövar – dvs minskar sannolikheten att ditt barn ska bli skadedrabbat.

Vi gör helt enkelt det som är bäst för barn!

Vi hävdar att vårt barn- och ungdomsprogram är det som är bäst för barn och att det utvecklar kvalitéer som vi inte kunnat se någon annanstans!

  • Ett program som är designat med barns bästa i åtanke.
  • Ett program som är anpassat till barns fysiologi och bio-psykosociala förutsättningar.
  • Ett program som går från grundläggande till mer komplexa rörelser för optimala resultat.
  • Ett program som som är väl beprövat och bygger på grundläggande vetenskapliga studier.
  • Ett program som erbjuder både utmaning och lek för att bäst motivera barn.
  • Ett program som bygger formidabla människor!

Vi är stolta över att vara ett certifierat BrandX-center (faktiskt allra först i Sverige att erhålla denna certifiering!)  Våra tränare har lång utbildning och erfarenhet och vår programmering kommer från några av världens bästa barn- och ungdomstränare! Vi har regelbundna avstämningar med grundarna av The BrandXMethod – Jeff och Mikki Martin för att alltid vara uppdaterade på det senaste inom barn- och ungdomsträning.

Vill du erbjuda ditt barn det allra bästa inom träningsväg? – Investera i dem idag!

Anmälan till våra kurser sker nedan.

KIDS 6-8 och 9-12

[]

TEENS

[]