BLOGG, Info från CF Mjölby

Massage i boxen!!

 

 

 

Ni har väl inte missat att vi har en massör i boxen???

Läs detta!!

 

Hej!

Jag heter Lennie och är utbildad på Bergqvists massage i Linköping. Jag är Certifierad massör enligt branchrådet Svensk Massage.

Massage är en behandlingsform som fungerar bäst i fortlöpande behandlingar.

Jag rekommenderar alla att gå på massage en gång i månaden enbart i förebyggande syfte.

Massage är bra för att:

  • mjuka upp muskler som är hårda och som du inte kommer åt med en foamroller (tro det eller ej, men den räcker inte alltid till 😉

Jag känner knutor och i vissa fall även små bristningar. Genom massagen känner jag om du är stel eller bara kort i musklerna. Man kan förebygga stelhet och eventuella sträckningar samt mjuka upp musklerna så att blodgenomströmningen sker lättare och du därigenom får en snabbare återhämtning. Töjningsövningar lämnas ut vid behov som ”hemläxa”.

OM jag märker att jag inte kan göra något åt problemet utan upptäcker att en ledkorrigering kanske behövs så kommer jag att vara uppriktig med det och hänvisa till min samarbetspartner Lennart Gustavsson, LG Kiropraktik, för vidare behandling innan jag åter tar vid. Detta tillfälle kostar då ingenting.

All behandling är konfidentiell och jag har tystnadsplikt. Detta innebär att din make, maka, sambo eller vän inte kan fråga mig och få ett svar.

Jag behandlar problemet, inte symptomen. Detta kan in vissa fall innebära att jag vill att du kommer på ett återbesök eller flera.

 

Pris: 300:- /30 min   500:- /60 min

 

Bokning sker genom kontakt så bestämmer vi tid enligt överenskommelse. All behandling sker i boxen. Vid brådskande behov av hjälp – ring!

Lennie: 070-5889921 eller lennieedman08@gmail.com

 

massage