BLOGG, Info från CF Mjölby

1-års jubileum 24/8!!

 

 

 

Tiden går fort när man har roligt, eller hur?!?!

 

Den 1:a september var det ett år sedan vi lite smått nervösa slog upp portarna (eller snarare dörren 😉 till CrossFit Mjölby. I flera veckor hade vi burit skräp, målat, städat och målat lite mer och nu var det äntligen dags.. Men tänk om det inte skulle komma någon?? Fjärilarna fladdrade rejält i magen på oss den morgonen kan jag lova! Men oron var helt ogrundad..

 

Det mottagande vi fått från Er under året är helt fantastiskt och vi ställer oss ödmjuka och tackar Er alla från djupet av vårt hjärta! Tack för att Ni kommer och sliter pass efter pass med fantastiskt humör och glada hejarop till varandra! Det är många av oss som träffat vänner för livet och fått förståelse i vad community verkligen innebär! Ni är guld värda var och en av Er! 

 

Så till vårt 1-års jubileum då..

Vi har äran att få stoltsera med att Team Reebok kommer och hänger med oss!!

Det här vill Ni verkligen inte missa!!

 

teamreebok

 

 

 

 

 

 

 

 

Photography by: Lisalove Photography

 

10.00-11.30 Föreläsning om mobilitet

11.30-12.30 Workshop i gymnastik

12.30-13.30 Lunch

13.30-14.15 Workshop i gymnastik

14.30-15.30 WOD

15.30-16.30 Boxhäng med Team Reebok

Är det nån dag under hösten som ni ska boka in i era kalendrar så är det den här! Lördagen den 24/8!! Skriv upp det!!

Det finns 40 platser i bokningssystemet om ni känner att ni vill vara med på workshopen och woden och självklart kan ni även komma och bara lyssna på dessa fantastiska atleter och passa på att ställa de frågor ni har om CrossFit.

Kvällen avslutar vi med lite skönt häng i boxen! Grillen kommer att glöda och musiken kommer att vara på så ta med er nåt att tillaga och de bästa dansskorna så kör vi så länge ni orkar vara kvar 🙂

Vi ses den 24:e!!!!