BLOGG, Info från CF Mjölby

December och info inför det nya året!!!

 

 

 

December och vintern är här! Vi vet att det är många som har fullt i sina agendor nu så vi är jätteglada att det fortfarande är så många av er medlemmar som dyker upp i boxen. Den närmaste veckan händer det massa roligheter på CrossFit Mjölby 🙂

 

Till att börja med kommer ni inte få reda på Dagens WOD.. Veckan kommer att ställa krav både på er fysik och ert samarbete! Spännande va?!? OCH ni glömmer väl inte TEAM-WODEN på fredag! Obligatoriskt med jultema på klädseln!!!

Lördag den 14/12 går vårt BoxMästerskap av stapeln. Kul att så många av er är anmälda! Atleterna samlas för briefing kl 08.45 (kom i tid!!)

Sedan löper dagen som följer:

10.00 Event 1

11.30 Event 2

13.00-14.00 Lunch

15.00 Final!!

19.00 After-wod i boxen för dem som vill! Ta med nåt gott att äta och dricka! Kaffe, kaka och snacks finns. Maila gärna ditt deltagande i after-wod till info@crossfitmjolby.se

 

Tips inför lördag: 

Ladda med bra mat och mycket sömn! Fyll på med vätska och aminosyror! Leta fram era roligaste strumpor och coolaste t-shirtar! Slarva inte med mobiliteten i veckan! Ta med det absolut bästa humöret ni har! Viktigast av allt: KOM OCH HA ROLIGT!!!!

 

Vill även passa på att påminna om vårt julklapps-tips..

Känner ni någon som är nyfiken på CrossFit? Ge bort ett 3-gångers prova-på kort i julklapp!! Kortet kostar 350:- och är giltigt under 1 månad.

 

Under jul och nyår kommer öppettiderna att se lite annorlunda ut.

23/12 – STÄNGT (men håll ögonen öppna för open-gym tider)

24/12 – STÄNGT

25/12 – STÄNGT

26/12 Pass kl 10.00 samt 17.30

31/12 – STÄNGT

1/1 – STÄNGT

 

Nyheter inför våren:

Från och med 8/1 kommer vi att erbjuda ett lunchpass på onsdagar. Mellan kl 12.10 och 12.50 kommer ni kunna göra av med lite energi på lunchtimman. Det blir ett kort pass med uppvärmning och en snabbare metcon, alltså ingen teknik/styrkedel i detta pass. Vi kommer även att ändra 16.30 passet på onsdagar till ett bas-pass då vi har många nya härliga ansikten i boxen 🙂

 

Till slut vill vi passa på att tacka alla er medlemmar som sliter i boxen vecka efter vecka för ett helt fantastiskt år! Ni gör ett grymt jobb och vi är så stolta över ER, boxen och vår fantastiska community! Det är kärlek rakt igenom!!

 

Från oss alla till er alla en riktigt GOD JUL och ett fantastiskt GOTT NYTT ÅR!!

 

 

jul

 

 

 

 

 

 

 

 

/Pelle, Martin, Anders, Norr, Lisa, Mange, Thomas och Ella!