BLOGG

Community

Vet att vi har skrivit mycket om det förr.. Om hur viktig communityn är för CrossFit i allmänhet och för oss i synnerhet! Om att alla ska känna sig sedda och välkomna och uppskattade!

Därför värmer det lite extra i hjärtat när man på söndagen får ett mail med oerhört fina ord från en av våra medlemmar! Ord som påvisar att det där lilla som inte ens kostar särskilt mycket energi kan göra stor skillnad för individen!

Så här skriver vår grand old man Erland:

”Crossfit är en härlig upplevelse, inte minst kulturen i boxen. Alla hälsar på varandra – på andra träningsinstitutioner försöker de som inte känner varandra sedan förut se förbi och runtom och smälta in i väggtapeten och särskilt om man är lite äldre verkar man inte existera. Så inte i boxen! Häromveckan tog jag med stor tillfredsställelse emot High Five och kommentaren ”Bra jobbat gamle man” av en av de verkliga atleterna efter en svettig WOD. Det värmde ännu mer!
Kindpuss höger, vänster och kram!
Erland”

Som en av våra underbara medlemmar uttryckte sig; -”det är Erland som är en verklig atlet!”

Det är community! Det är kärlek! Det är precis vad vi vill uppnå!

Så tack Erland för att du gjorde min söndag lite soligare! Och tack alla ni andra medlemmar för att ni är så fantastiska!

Njut av dagen och ge 14.2 allt vad ni har!!
/Lisa

20140309-122825.jpg